Magnolia CMS - helppo ja luotettava

Magnolia CMS on paras vaihtoehto, kun tarvitset avoimeen lähdekoodiin perustuvan sisällönhallintajärjestelmän, joka suoriutuu kriittisistä tehtävistä. Sen helppokäyttöinen sisällönsyöttö tekee monimutkaistenkin saittien hallinnasta yksinkertaista.

Yleisesti käytetty ja standardeihin pohjautuva Java-arkkitehtuuri helpottaa omien lisätoimintojen kehittämistä ja Magnolian integrointia IT-ympäristöösi.

Rahalle vastinetta

Magnolia CMS perustuu avoimen lähdekoodin liiketoimintamalliin, jolla pidetään myyntitoiminnot ja -kulut minimissä, laatua ja luotettavuutta hukkaamatta. Lyhennetty myyntitapa vapauttaa resursseja tuotekehityksen käyttöön.

Rajaton tuotetuki

Magnolia CMS-järjestelmään kuuluu ammattimainen tuotetuki. Magnolia International Ltd. takaa, että yrityksesi Magnolia-asennus tehdään ammattitaidolla ja konfiguroidaan oikein. Kun saittisi on tuotantokäytössä, valmistajan tuotetuki on valmiina auttamaan ja varmistamaan, että saitti on aina käytettävissä.

Yhteensopiva laitteisto ja sujuva päivitys

Magnolia CMS toimii kitkattomasti yleisesti käytetytyillä laite- ja ohjelmistoyhdistelmillä. Järjestelmän uudet versiot myös testataan läpikotaisiin ennen julkaisua. Datan siirto Magnolian versioiden välillä on sujuvaa. Siirtotyökalut toimitetaan aina uuden version mukana.

Joustava lisenssi

Magnolia Enterprise Editionin lisenssi kuuluu Magnolia Network Agreementiin. MNA on joustava lisenssi, joka takaa asiakasyritykselle pääsyn järjestelmän lähdekoodiin ja poistaa tiettyjä rajoituksia, jotka muutoin kuuluisivat Magnolia Community Editionin GPL-lisenssiin.

Ominaisuuksia

Sisällönhallinnan työkalut Magnoliasta löytyy sivulla tapahtuva editointi, selainpohjainen käyttöliittymä, selkeästi luettavat Web-osoitteet, dokumenttien hallintajärjestelmä, rooleihin perustuva käyttäjien hallinta, tekstihaku, monikielinen käyttöliittymä, versiointi, työnkulku ja paljon muuta.
Käyttäjien luoma sisältö Magnolian mukana tulee useita sosiaaliseen Webbiin liittyviä yhteisötyökaluja, kuten keskustelufoorumi, kommentointi ja käyttäjien rekisteröinti. Käyttäjien luoma sisältö voidaan sijoittaa useille palvelimille. Tällä taataan skaalautuvuus.
Digitaalisen aineiston hallinta Kuva-, ääni- ja videotiedostot voidaan sijoittaa Magnolialla tehdyille Webbisivulle kätevästi sen mukana tulevalla digitaalisen aineiston hallintajärjestelmällä (DAM). Järjestelmän ominaisuuksiin kuuluu automaattinen kuvien koon muuttaminen, leikkaus, metadatan hallinta ja kuvagallerioiden tuotto.
Sivupohjat ja esimerkit Magnolian kattava saitinrakennuspaketti sisältää valmiita sivupohjia ja esimerkkejä tuotantokäyttöön. Valmiit rakennuselementit kattavat useimmat toiminnot ja käyttötarpeet. Paketin avulla voit lyhentää saitin rakennukseen kuluvaa aikaa, minimoida riskit ja helpottaa työtä - ja silti päättää itse designista ja toiminnoista.
Käytettävyys Magnolian sivupohjat noudattavat W3C-konsortiumin käytettävyysohjesääntöjä (WCAG2) ja Saksan BITV-säännöstöä.
Hakukoneoptimointi Magnolia CMS noudattaa Webin ohjesääntöjä hakukoneiden tulosoptimoinnin suhteen. Se tuottaa selkeää rakenteellista HTML:ää ja käyttäjäystävällisiä URL-osoitteita. Markkinoinnin käyttämät oikopolut ja metadata on helppo hallita.
Integrointi yrityksen ohjelmistoihin Magnolia luottaa Java-alustaan ja tarjoaa useita moduleita, joilla voit kytkeä järjestelmän esim. Struts, Spring, Stripes tai Wicket-sovelluskehyksiin. Modulien avulla voit liittää Magnolian yrityksesi omiin järjestelmiin. Magnolia tukee myös käyttäjien hallinnan JAAS-standardia (Java standard for user authentication and authorization). Sen avulla voit käyttää olemassa olevaa LDAP- tai AD-käyttäjätilien hallintaa ja single sign-on -todennusta.
Joustava julkaisu Magnolian hajautettu julkaisuarkkitehtuuri ottaa huomioon saittisi skaalautumistarpeet. Kun julkaiset useille julkisille palvelimille, transaktioperusteinen aktivointi takaa sisällön eheyden. Voit myös määritellä Magnolian välimuisti API:lla tehokkaan välimuististrategian omalle saitillesi.
Tarkat päivitykset Magnolian pakettien hallinnalla (package manager) kehittäjät voivat asentaa päivityksiä, rakentaa uusia toimintoja ja ottaa varmuuskopioita. Standardin mukaisilla paketeilla päivitykset voidaan asentaa Magnolia-palvelimille riskittömästi myös sellaisissa ympäristöissä joissa tarvitaan useita välivaiheita. Ajastimella voit ottaa varmuuskopiot kaikesta Magnolia CMS:n sisällöstä.
Sisällön jakelu ja koostaminen Multimediasisällön julkaisu ja käyttö useilla kanavilla on helppoa. Voit tuottaa RSS-syötteen Magnolialla luoduista webbisivuista. Magnolia voi myös koostaa ja tallentaa ulkoisia RSS-syötteitä ja esittää ne sivulla.

Kuvia

Zoom
Sisällön hallintaa helppokäyttöisessä työympäristössä.
Zoom
Valmiita sivuelementtejä kuten teaserit, uutiset ja tapahtumat.
Zoom
Pikselintarkka kotisivun asettelu suoraan sivulta muokattuna.
Zoom
Anna käyttäjien luoda omaa sisältöä ja ota se käyttöön.

Saatavuus

Magnolia Enterprise Edition

Enterprise Edition sisältää valmistajan takaaman korkeatasoisen tuotetuen kaikille yritystason saiteille. Tuotteeseen kuuluu erityisesti yrityskäyttöön tarkoitettuja piirteitä. Lähdekoodi on myös saatavilla.

Mikä Enterprise Edition?

  • Sisällön hallinnan erityistyökalut
  • Myyjän täysi tuotetuki
  • Takuu ja vastuu
  • Joustava yrityslisenssi. Lähdekoodi käytettävissäsi.

Jos yrityksesi tarvitsee Magnoliaa, valitse tämä tuote.

Magnolia Community Edition

Magnolia Community Edition on saatavilla ilmaiseksi. Open source -lisenssi antaa kaikille käyttäjille vapaudet muokata lähdekoodia ja käyttää ohjelmaa omiin tarkoituksiinsa.

Mikä Community Edition?

  • Sisältää sisällönhallinnan perustoiminnot
  • Ei tuotetukea
  • Ei takuuta
  • Keskinäinen open source -lisenssi (GPL)

Kokeile Magnoliaa. Lataa Community Edition.

Magnolian sivut englanniksi

Tältä sivulta löydät yhteenvedon Magnolia CMS:n piirteistä omalla kielelläsi. Englanninkielisiltä sivuilta löytyy lisää tarpeellista tietoa.

Tuotetiedot

Browse www.magnolia-cms.com in English

Konekäännös

Käännä Magnolian englanninkieliset sivut omalle kielellesi Googlen käännöskoneella.

«

Käytimme Vignetteä kaksi vuotta, jonka jälkeen päätimme korvata heidän CMS-ohjelmistonsa Magnolialla.»

Sean McMains, Texas State University

«

Järjestelmästä löytyy myös tarkka työnkulun hallinta. Se on laskenut meidän kustannuksiamme ja sisällön julkaisuun kuluvaa aikaa merkittävästi.»

Augusto Chollet, Head of Multimedia of RTSI

«

Pidän erityisesti mahdollisuudesta julkaista sama sisältö useille saiteille. Ohjelmoinnin näkökulmasta arvostamme myös Magnolian avoimuutta ja joustavuutta. Muiden Java-pohjaisten sovellusten integrointi Magnoliaan on helppoa.»

Gilles Ducret, Lloyds Bank TSB plc.